Showbiz 4 Janar 2019, 08:54

Flet gjuhën e kampionit dhe të luksit, një bluzë e Noizyt kushton sa 3 rroga në Shqipëri

Shkruar nga Pamfleti

Noizy është një nga njerëzit më të pasur në Shqipëri. Qartazi mund të shihet luksi në të cilin jeton pasi ai nuk humbet asnjë rast  pa treguar për bizneset dhe makinat e shtrenjta. Përveç lokaleve dhe makinave ai ka dhe një linjë veshjesh të tijën.

Në çdo dalje të tij shfaqet i veshur nga koka te këmbët ‘firmë’. Në një kërkim të thjeshtë në faqen ‘What They Wearing’, mund të shihni që një bluzë që ai mban veshur kushton as më pak as më shumë se 850 euro.

Me një llogari të thjeshtë mund të themi se është sa 3 rroga mesatare në Shqipëri.

codramol
smile

Showbiz luks Noizy