Showbiz 5 Maj 2018, 10:00

Gazetarët që u bën politikanë të famshëm dhe anasjelltas. Si e nisën karrierën (Fotot)

Shkruar nga Pamfleti
Gazetarët që u bën politikanë të famshëm dhe

Gazetarët që u bën politikanë të famshëm dhe anasjelltas. Si e nisën karrierën (Fotot)

Fakt është që politika dhe media janë në një marrëdhënie, ku e para nuk bën dot pa të dytën dhe anasjelltas, po flasim për në Shqipëria ku media është “e lirë” kuptohet.

Nëse disa personazhe kanë përdorur imazhin si velina për t’u hedhur në televizione si moderatore dhe gazetare, ka edhe nga ata që gazetarinë e kanë përdorur si trampolinë për t’u hedhur në politikë.

Këto që ne sot i dëgjojmë të flasin nga foltorja e Kuvendit apo nga zyrat e partive të ndryshme, më parë kanë qenë në kolltukët e studiove vizive apo medias së shkruar.

Më poshtë lista e përgatitur nga revista “Who”, ku do gjeni 7 personazhe që u joshën më shumë nga politika se sa nga gërmimi i të vërtetës, nëse gazetarisë i referohemi me misionin e sja parësor.

 

 

 

 

 

 

 

Showbiz gazetarët politika dhe media