Aktualitet 7 Gusht 2018, 09:05

Gjin Gjoni, kontrata 300 mijë euro, “peshku i madh” përdor ish-burrin e gruas për të pastruar paratë

Shkruar nga Pamfleti
Gjin Gjoni, kontrata 300 mijë euro, “peshku i madh” përdor

Gjin Gjoni, kontrata 300 mijë euro, "peshku i madh" përdor ish-burrin e gruas për të pastruar paratë

Anëtari i Gjykatës së Apelit, Gjin Gjoni, ka dhënë versionin e tij për prokurorinë në lidhje me 18 konstatimet e Inspektoriatit të Lartë të Deklarimit dhe Kontrollit të Pasurive për paligjshmërinë e pasurisë, që nga falsifikimi i kontratave noteriale, falsifikimi i deklaratave, deklarimi i rremë, burime financiare jo të ligjshme e deri tek fshehja e aktiviteteve fitimprurëse, kështu raporton ditën e sotme ”Shqiptarja.com”. 

ILDKP pretendon se Gjin Gjoni dhe bashkëshortja e tij, Elona Çaushi për të justifikuar burimin e parave për blerjen e një vile me vlerë 700 mijë euro, dyqani 150 mijë euro, apartamenti mbi 530 milionë lekë të vjetra etj., kanë falsifikuar ndër të tjera edhe një kontratë shitjesh aksionesh në një kompani me vlerë 300 mijë euro, kur realisht, sipas ILDKP, aksionet janë shitur për 70 000 lekë. 

Vijon…

 

Aktualitet Anëtari i Gjykatës së Apelit Gjin Gjoni