Kulture13 Janar 2023, 12:20

Hapet gara për drejtimin e Teatrit Eksperimental, kandidatët prezantojnë platformat

Shkruar nga Pamfleti
Hapet gara për drejtimin e Teatrit Eksperimental, kandidatët

Hapet gara për drejtimin e Teatrit Eksperimental, kandidatët prezantojnë platformat

Pas thirrjes nga Ministria e Kulturës për hapjen e garës për drejtimin e Teatrit Eksperimental, kandidatët e rinj prezantojnë  sot platformat në Ministri të Kulturës.

Ata janë: Genc Fuga, Indrit Çobani, Gjergj Prevazi, Ema Andrea dhe Ledion Zoi.

Ndërsa në komisioni që bën vlerësimin e platformave marrin pjesë: Berina Kokona; Altin Basha; Agim Bajko; Ejana Xhixha nga Drejtoria e Përgjithshme e Ministrisë; dhe Irena Prici, Drejtoreshë e Politikave dhe Strategjive të Zhvillimit Kulturor në Ministrinë e Kulturës.

Kulture #Teatri Eksperimental kandidaturat