Aktualitet25 Qershor 2018, 14:09

Ish-agjenti gjerman flet për mafian shqiptare: Nuk harron dhe nuk fal

Shkruar nga Pamfleti
Ish-agjenti gjerman flet për mafian shqiptare: Nuk harron dhe nuk fal

Ish-agjenti gjerman flet për mafian shqiptare: Nuk harron dhe nuk fal

Manfred Paulus, një ish-agjent i policisë gjermane, tashmë i dal në pension është shprehur se mafia shqiptare dominon Evropën Qendrore.  ‘’Mafia shqiptare nuk harron dhe nuk fal’’, ka thënë ai.

Sipas mediave gjermane këtë deklaratë Manfred Paulus e ka bërë gjatë një aktiviteti për ndërgjegjësimin e popullsisë kundër prostitucionit dhe qenieve njerëzore.

Së fundmi ish-agjenti i policisë gjermane ka publikuar edhe një libër me titull: “Trafikimi dhe seksi njerëzor skllavëri përgjatë Danubit”, ku trajtohet kjo problematikë.

 

Aktualitet ish-agjenti i policisë gjermane Mafia shqiptare Manfred Pauls