Ish-gomisti Shkëlqim Kupa kap dorën e parë për 2021, 700 milionë lekë nga OSSH, oferta më e madhe se sa fondi limit

Oktapodi i tenderave Shkëlqim Kupa vijon të përlajë paratë publike në bashkëpunim me ‘ustallarët’ e Rilindjes; Kupa klient i Xhelal Mziut dhe ish-zar i Bashkim Ulajt, po pasurohet me djersën e shqiptarëve Ish-dyqanxhiu dhe ish-gomisti Shkëlqim Kupa, sot oktapodi fenomenal i tenderave të dyshimtë, klient i Xhelal Mziut, ish-zar i Bashkim Ulajt dhe me lidhje … Continue reading  Ish-gomisti Shkëlqim Kupa kap dorën e parë për 2021, 700 milionë lekë nga OSSH, oferta më e madhe se sa fondi limit