Showbiz 1 Korrik 2018, 22:47

Ja sa zgjat seksi me një mashkull të virgjër

Shkruar nga Pamfleti
Ja sa zgjat seksi me një mashkull të virgjër

Ja sa zgjat seksi me një mashkull të virgjër

Punonjësja e seksit Sarah Greenmore, ka folur për atë që ndodh brenda dyerve të një shtëpie publike.

Sarah është nga Nevada, SHBA, dhe duke folur për klientët e saj atje, ka pranuar se ka shkuar edhe me 7 burra brenda një nate, ndërkohë që fitimet e saj arrijnë deri në 10.000 dollarë për 13 ditë.

Ajo është shprehur se, akti me djemtë që kryejnë marrëdhënie seksuale për herë të parë mund të zgjasë 20 sekonda, me më të dobëtit dhe 1 minutë e 30 sekonda për adoleshentët më të fortë, me të cilët asaj i ka qëlluar të punojë.

Lifestyle Ja sa zgjat seksi me një mashkull të virgjër