Aktualitet31 Korrik 2018, 09:01

Ja testet dhe kriteret, për t’u pranuar në “Legjionin e Nderit në Francë”, sa ka plotësuar kryeministri ynë…

Shkruar nga Pamfleti

Ja testet dhe kriteret, për t’u pranuar në “Legjionin e Nderit në Francë”, sa ka plotësuar kryeministri ynë…


Për të rejat më të fundit behuni pjesë e grupit tonë VIRAL në facebook : PAMFLETI
A e ka aplikuar Edi Rama, qysh nga koha kur ishte emigrant në Paris?

Mënyra e vetme, se si të bëheni pjesë e “Legjioni Francez i Të Huajve” është të shkoni në Francë dhe të trokitni në ndonjë nga qendrat rekrutuese.

Në momentin që hyni, ju do të furnizoheni me fjetje, ushqim dhe rroba falas e të gjitha këto, sigurohen nga Legjioni.

Nuk ka mënyrë tjetër për tu pranuar në Legjion as me aplikacione online, letra si ftesë, apo përmes dokumenteve të Ambasadës Franceze, por vetëm duke trokitur aty, si dhe duhet të regjistroheni si beqar edhe nëse jeni i martuar dhe përfitoni kontratën e parë, me afat 5 vite.

Ja kushtet për tu pranuar në Legjionin e të Huajve në Francë

Gjërat që nuk duhet ti keni me vete ditën e kontaktit

Disa nga aftësitë, që duhet të tregohen

 

Kryesore Ja testet dhe kriteret për t’u pranuar në “Legjionin e Nderit në Francë” sa ka plotësuar kryeministri ynë…