Aktualitet31 Janar 2019, 13:28

“Jam me Gjushin për drekë”, lëvizin Krimet e Rënda: Hetim për nxjerrje të dhënave sekrete

Shkruar nga Pamfleti
“Jam me Gjushin për drekë”, lëvizin Krimet e

“Jam me Gjushin për drekë”, lëvizin Krimet e Rënda: hetim për nxjerrje të të dhënave sekrete

Prokuroria e Krimeve të Rënda në Tiranë ka nisur një hetim në lidhje me nxjerrjen e hetimeve të djeshme nga Zëri i Amerikës.

NJOFTIMI I PLOTË

Prokuroria pranë Gjykatës së Shkallës së Parë për Krime të Rënda Tiranë në kuadër të hetimeve të procedimit penal nr. 339 të vitit 2016 regjistruar për veprat penale parashikuara nga nent 283/a, 2, 333/a, 334 të Kodit Penal njofton se është duke kryer hetimeve dhe për veprën penale “ Zbulimi i akteve ose i të dhënave sekrete”, parashikuar nga neni 295/a/3 të Kodit Penal, në lidhje me faktet e nxjerrjes së sekretit hetimor në lidhje me publikimin e disa akteve të përgjimeve të çështjes penale në fjalë, publikimi i të cilave po bëhet në kundërshtim me ligjin.

Në këtë kuadër po bëhet verifikimi i të gjithë personave që kanë patur njohje dhe akses në aktet e bëra publike në hetim dhe gjykim.

Aktualitet Gjushi krimet VOA