Aktualitet14 Prill 2018, 18:05

Kjo sëmundje shkaktohet nga mikrovala dhe nuk e keni dëgjuar kurrë më parë

Shkruar nga Pamfleti
Kjo sëmundje shkaktohet nga mikrovala dhe nuk e keni dëgjuar

Kjo sëmundje shkaktohet nga mikrovala dhe nuk e keni dëgjuar kurrë më parë

Eksperti zviceran Hans Hertel bëri një studim  ku zbuloi se  mikrovalët  largonin çdo lëndë ushqyese të ushqimit.
Rrezatimi deformon ushqimin dhe e bën atë të dëmshëm për shëndetin tonë.

Pavarësisht anës pozitive që e përgatisin shpejt ushqimin, shëndeti ynë mbetet prioritar.

Efektet anësore të mikrovalëve janë:

Imunitet i dobët

Gjendje e keqe shëndetësore

Defekte në lindje

Katarakti

Më pak rezistencë ndaj viruseve  dhe baktereve

Kancer

Efekte të tjera :probleme me  hemoglobinën, më shumë anemi, rritje të kolesterolit, probleme të leukociteve si dhe anomali në lindje.

Gatimi i ushqimeve në mikrovalë zvogëlon vlerat ushqyese, deformon molekulat e proteinave dhe krijon përbërje të reja antinatyrale.Ndaj mënyra më e mirë është ta përdorni atë sa më rrallë të jetë e mundur.

Shendeti