Aktualitet 8 Qershor 2018, 20:43

Kulmi i hipokrizisë/ Ilir Meta bën thirrje për mbrojtjen e mjedisit. Kush flet? Njeriu që shkatërroi Tomorin, kanionet e Os

Shkruar nga Pamfleti
Kulmi i hipokrizisë/ Ilir Meta bën thirrje për mbrojtjen e

Kulmi i hipokrizisë/ Ilir Meta bën thirrje për mbrojtjen e mjedisit. Kush flet? Njeriu që shkatërroi Tomorin, kanionet e Osumit, shtretërit e lumenjve dhe pyjet

Në Ditën Botërore të Mjedisit ka përcjellë një mesazh në facebook edhe Presidenti i Shqipërisë, Ilir Meta, i cili bën thirrje për përdorim me racionalitet te burimeve natyrore dhe mjedisit në tërësi, në mënyrë që të ruhen vlerat mjedisore në Shqipëri e banorët të kenë një mjedis të pastër e të shëndetshëm.

O Zot, kush flet?! A mund të ketë hipokrizi më të madhe mbi këtë tokë sesa të flasë Ilir Meta për mjedisin dhe domosdoshmërinë e ruajtjes së tij?

Nuk është aspak rastësi që flasin për mjedisin dy persona mjaft të urryer dhe shkatërrimtarë të mjedisit: Ilir Meta dhe dhëndri i Sali Berishës Jamarbër Malltezi, injorantë të mirëfilltë në këtë fushë.

Jo vetëm kaq, por edhe dëmtuesit më të mëdhenj të mjedisit, duke nisur më së pari nga masakra në Gjirin e Lalzit, shkatërrimin e shtretërve të lumenjve si pasojë e marrjes së inerteve etj, projektet ogurzeza për fshatrat turistike në Bregdetin e Jonit etj.

Ilir Meta është përgegjës për shkatërrimin e mjedisit në malin e Tomorit me guroret e tij që kanë dëmtuar mushkëritë e banorëve të zonës, është përgjegjës për dëmtimin e kanioneve të Osumit, është përgjegjës për dëmtimin masiv të pyjeve në mjaft qarqe të vendit, sidomos në bashkitë që drejton partia e tij private LSI, pra Ilir Meta është shkatërruesi më i madh i mjedisit në Shqipëri. Ruajna o Zot, nga kjo monstër me fytyrë njeriu!/Pamfleti

Kryesore kanionet e Osumit Kulmi i hipokrizisë/ Ilir Meta bën thirrje për mbrojtjen e mjedisit Kush flet? Njeriu që shkatërroi Tomorin shtretërit e lumenjve dhe pyjet