Mafia qeveritare në “biberonin“ e mafies së fabrikave që mashtrojnë e zhvasin popullin me qumësht pluhur

Në Shqipëri ka 2.7 milionë krerë lopë e bagëti të imta, fabrikat prodhojnë sikur ka 63 milionë krerë/ Kompanitë e bulmetrave “Lufra”, “Erzeni” dhe “Zepa Natyral”, janë rekord të krimit masiv ushqimor, që 80% të përbërjes së produkteve qumësht, djathra, gjalpë, kos, salcë kosi e deri gjizën, i prodhojnë me përzjerje qumësht pluhur, vaj palme … Continue reading Mafia qeveritare në “biberonin“ e mafies së fabrikave që mashtrojnë e zhvasin popullin me qumësht pluhur