Aktualitet 9 Korrik 2018, 23:08

Maks Velo: Ju tregoj si më spiunonte shoku im i ngushtë

Shkruar nga Pamfleti
Maks Velo: Ju tregoj si më spiunonte shoku im i ngushtë

Maks Velo: Ju tregoj si më spiunonte shoku im i ngushtë

Piktori dhe arkitekti Maks Velo të hënën ka treguar disa detaje nga dosja e tij e sigurimit.

Mes të tjerash, Velo ka treguar një prej kurtheve të Sigurimit që mund t’a çonte drejt pushkatimit, një kurth që do vihej në përdorim nga miku dhe kolegu i tij Llambi Blido.

Maks Velo: I kishin dhënë Llambit, vjen në shtëpi me një çantë që të regjistronte çdo gjë rreth bisedave të mia në banesë. Mirëpo ata nuk thonin të vërtetën, por shtonin.

Shoku im ka bërë 27 denoncime kundër meje. Mirëpo, që ta provonin Llambin i japin një çantë me aparaturë në dorë dhe i thanë që do t’i bësh këto pyetje.

Ai vjen tek shtëpia, bashkë me çantën me përgjuesin brenda. Por më e keqja se edhe në kohën kur unë isha në burg, ai shkonte në shtëpinë time për të parë reagimin e prindërve të mi./Opinion.al

 

 

 

 

 

Aktualitet Komunizëm Maks Velo Pergjimet Shoku i ngushte Sigurimi i shtetit