Aktualitet14 Prill 2018, 21:35

Masakër në pyjet e Pukës, banorët denoncojnë prerjen e paligjshme

Shkruar nga Pamfleti
Masakër në pyjet e Pukës, banorët denoncojnë prerjen e

Masakër në pyjet e Pukës, banorët denoncojnë prerjen e paligjshme

Banorët e fshatit Ludricë të Njësisë Administrative Iballë në Pukë denoncojnë masakrën në pyjet e zonës.

Sipas banorëve, kjo masakër mjedisore ndodh çdo ditë prej shumë kohësh tashmë.

Ata akuzojnë punonjësit e ndërmarrjes pyjore se të korruptuar nga abuzuesit, mbyllin sytë për prerjen e masive të ahut dhe kamionëve që ngarkohen çdo ditë në vendin e quajtur kryqi i Prendë Gjokës në Ludricë.

Aktualitet Kontrabande MAsaker pyjesh Prerje pyjesh ilegale Puke