Showbiz 7 Shkurt 2023, 22:33

Merr fund aventura e Amosit, del nga shtëpia e “Big Brother Vip”

Shkruar nga Pamfleti
Merr fund aventura e Amosit, del nga shtëpia e “Big Brother

Amos lë shtëpinë e “Big Brother Vip” duke hequr dorë nga çmimi i madh.

Prime e kaluar, Kristi dërgoi në nominim të gjithë banorët, përveç vetes së tij.

Ai kishte mundësinë të hapte “Kutinë e Pandorës”, ku njëri zarf i jepte mundësine të takonte një njeri të dashur, e tjetri dërgonte të gjithë banorët në nominim.

Kristi, e shprehu më parë brenda në shtëpi, mungesën për të atin, për këtë arsye zgjodhi zarfin e  bardhë, me shpresën se do futej Roberti. Dhe ashtu ndodhi, ky i fundit po e priste në oborr.

Reality Show amos BBV