Kosova 9 Shtator 2022, 09:11

· Prishtine

Shkruar nga Pamfleti
· Prishtine

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë, ka bërë publike çmimet tavan për 24 orët e ardhshme të derivateve në Kosovë.

Sipas vendimit të lëshuar nga MINT, çmimi maksimal i lejuar për shitjen e naftës gjatë 24 orëve të ardhshme është 1 euro e 70 centë, i benzinës 1 e 36 centë, derisa i gasit 76 centë.

Këto çmime janë të njëjta sikur  të ditës së djeshme dhe hyjnë në fuqi në orën 10:00 dhe qëndrojnë në fuqi deri ditën e nesërme në të njëjtën orë.

Prishtine #benzina Cmimet tavan Gasi Kosova MINT nafta Prishtine

Kosova