Aktualitet 3 Prill 2019, 13:37

Mos e humbisni! Nëse keni probleme me memorien, këto janë 3 recetat e vetme që e përmirësojnë atë 100%

Shkruar nga Pamfleti
Mos e humbisni! Nëse keni probleme me memorien, këto janë 3

Mos e humbisni! Nëse keni probleme me memorien, këto janë 3 recetat e vetme që e përmirësojnë atë 100%

Nuk ekziston një mënyrë më e mirë për përkujdesjen e trupit tënd sesa konsumimi i ushqimeve natyrale. Për këtë arsye, ju sjellim recetat e disa pijeve që ta mbani trupin tuaj në kushe optimal, të forcojë trurin tuaj, funksionin e organeve të brendshme dhe gjithashtu të keni një trup më të dobët dhe një lëkurë më të shëndetshme.

1.Pije që ju forcon trurin dhe memorjen

Përbërësit:

Për të përgatitur këtë smoothie natyral, mjafton të përzieni gjithë përbërësit në një blender dhe të shtoni pak ujë dhe pak mjalt për ta ëmbëlsuar shijen.

2.Pije për të përmirësuar funksionin e organeve të brendshme

Përbërësit:

Përzieini të gjihë përbërësit bashkë në një blënder duke i shtuar pak ujë dhe mjaltë.

3.Milkshake për të pastruar arteriet dhe për kontrollin e presionit të gjakut

Përbërësit:

Gjithashtu përzieini në një blender dhe hidhini ujë për të kontrolluar trashësinë.

Shendeti