Aktualitet31 Mars 2019, 14:57

Mos u lodhni të kërkoni receta jo efektive, me këto dy përbërës ju pastroni mëlçinë tuaj në vetëm dy ditë

Shkruar nga Pamfleti
Mos u lodhni të kërkoni receta jo efektive, me këto dy

Mos u lodhni të kërkoni receta jo efektive, me këto dy përbërës ju pastroni mëlçinë tuaj në vetëm dy ditë

Një nga organet më të rëndësishme në trupin tonë është mëlçia. Detyra e saj është të pastrojë gjakun dhe të ndihmojë trupin të nxjerrë toksinat. Ajo ka aftësinë për të rigjeneruar veten, por edhe ne duhet gjithashtu ta mbajmë të shëndetshme dhe ta ndihmojmë të kryejë funksionin më së miri.
Sot do t’ju prezantojmë një pije me 2 përbërës dhe që bën mrekulli!

Rrushi i thatë me ujë
Rrushin e thatë vendoseni në një enë me ujë. Ena duhet të përmbajë tre herë më shumë ujë sesa rrush të thatë.
Lërini ato në ujë për 24 orë.

Rekomandohet që këtë lëng ta pini çdo mëngjes esëll, një javë rresht. Ndryshimet do jenë të dukshme në dy ditët e para.

Shendeti