Aktualitet 3 Shkurt 2023, 22:25

Ndihmës Sekretarja e SHBA për Emigracionin viziton Shqipërinë

Shkruar nga Pamfleti
Ndihmës Sekretarja e SHBA për Emigracionin viziton

Ndihmës Sekretarja për Byronë e Popullsisë, Refugjatëve dhe Migracionit, Julieta Valls Noyes do të udhëtojë në Katar dhe Shqipëri nga 4-10 shkurt.

Në Doha, Katar dhe Tiranë e Shëngjin, Shqipëri, Ndihmës Sekretarja Noyes do të takohet me zyrtarë qeveritarë dhe partnerë të organizatave ndërkombëtare.

Takimet do të zhvillohet mbi përpjekjet e SHBA-ve për përpunimin e refugjatëve dhe me afganët që presin zhvendosjen në Shtetet e Bashkuara.

Aktualitet Julieta Valls Noyes refugjatët SHBA