Aktualitet12 Dhjetor 2018, 00:46

Në fillim i quajti ngelësa, tani Rama i lutet studentëve: Hajdeni për dialog

Shkruar nga Pamfleti
Në fillim i quajti ngelësa, tani Rama i lutet studentëve: Hajdeni

Në fillim i quajti ngelsa, tani Rama i lutet studentëve: Hajdeni për dialog

Një ndër problematikat më të mëdha që kryeministri Rama ka renditur për universitetet, ka qenë çështja e komunikimit me bordet e administrimit të tyre, gjë të cilën e ka sqaruar edhe me shembuj konkretë.

“Unë mendoj se anëtarët në bordet e administrimit të universiteteve, duhen shkarkuar të gjithë, por nuk e kam bërë deri tani këtë, sepse do më akuzonin për ndërhyrje në autonominë e tyre. Shyqyr që u ngritët ju, që t’i marrim me radhë problematikat dhe unë ju këshilloj të rrini në protestë e të mos tërhiqeni, por paralelisht të punojmë bashkë për të zgjidhur shqetësimet”, tha kryeministri në dialogun me studentët.

Aktualitet Në fillim i quajti ngelsa tani Rama i lutet studentëve: Hajdeni për dialog