Aktualitet24 Shtator 2018, 19:21

Nëse keni këto shenja rrezikoheni nga sulmi në tru, ja si ta parandaloni

Shkruar nga Pamfleti
Nëse keni këto shenja rrezikoheni nga sulmi në tru, ja si ta

Cilat janë simptomat?

-Të folur i ngadalshëm dhe i pa kuptuar, vështirësi në ngritjen e duarve, mban fytyrën vetëm në njërën anë.

-Një nga shenjat që ne nuk duhet të injorojmë është lemza që mund të jetë shumë e dhimbshme dhe e shoqëruar me dhimbje gjoksi. Nëse lemza zgjat më shumë se dy ditë, shkoni te mjeku.

Si të parandaloni një sulm në tru?

Bëni një mënyrë jetese të shëndetshme. Konsumoni ushqime të shëndetshme, angazhohuni në aktivitete fizike dhe shmangni stresin.

Shendeti