Njihuni me oktapodin e tenderave Shkëlqim Kupa, ish-gomisti përlan miliona euro në bashkëpunim me pushtetarët e korruptuar, pse duhet bërë shembull nga SPAK

Ish-klienti i Xhelal Mziut, Shkëlqim Kupa, nga gomist në ndërtues, ka vënë në rresht kryebashkiakët dhe drejtorët e korruptuar të Edi Ramës, tendera me pazar në tavolinë, diferencë qesharake mes fondit limit dhe ofertës fituese Shqiptarët paguajnë taksa, ndërsa pushtetarët e korruptuar kanalizojnë një pjesë të parave në xhepat e Shkëlqim Kupës, një ‘oktapod’ i … Continue reading Njihuni me oktapodin e tenderave Shkëlqim Kupa, ish-gomisti përlan miliona euro në bashkëpunim me pushtetarët e korruptuar, pse duhet bërë shembull nga SPAK