Oktapodi i tenderave Shkëlqim Kupa lidhje klienteliste me Sadri Abazin, Mziun dhe Vangjush Dakon, drejtorë dhe kryebashkiakë në rresht për të ndarë paratë publike

Detaje të reja rreth veprimtarisë grabitëse të Shkëlqim Kupës, lidhjet e errëta me 25 ujqër të tjerë tenderash dhe ikona të korrupsionit. A do të shkatërrojë SPAK trustin kriminal që po zhvat paratë e shqiptarëve?! Është një nga ‘oktapodët’ më fenomenalë të tenderave në Shqipëri për shkak të lidhjeve të shumëfishta më një numër të … Continue reading Oktapodi i tenderave Shkëlqim Kupa lidhje klienteliste me Sadri Abazin, Mziun dhe Vangjush Dakon, drejtorë dhe kryebashkiakë në rresht për të ndarë paratë publike