‘Oktapodi’ Shkëlqim Kupa përlan 150 tendera korruptivë, vjedhjet flagrante të ditëve të fundit me vlerë dhjetëra milionë euro, shtrin fijet në të gjitha bashkitë dhe degët e qeverisjes. Çfarë pret më SPAK-u?!

Oktapodi fenomenal i tenderave Shkëlqim Kupa nuk njeh limite. Ish klienti i Xhelal Mziut grabit dhjetëra miliona euro në buxhetin e shtetit me tendera korruptivë në bashkëpunim me kryebashkiakët dhe drejtorët e pushtetit. Merr në dorëzim buxhetin e Bashkisë Librazhd me lejen e Taulant Ballës. Fut në lak edhe bashkitë Selenicë dhe Gjirokastër Dhjetëra milionë … Continue reading ‘Oktapodi’ Shkëlqim Kupa përlan 150 tendera korruptivë, vjedhjet flagrante të ditëve të fundit me vlerë dhjetëra milionë euro, shtrin fijet në të gjitha bashkitë dhe degët e qeverisjes. Çfarë pret më SPAK-u?!