Oktapodi Shkëlqim Kupa, sekseri dhe xhepi i fshehtë i Bashkim Ulajt, Sandër Frangajt, Sadriut, Mziut, Gjushit, Veliajt dhe Gurrës së Librazhdit, në vjedhjen e parave publike

Fijet e zeza të Shkëlqimit të Kupës dhe Korabit që të çojnë drejt kokave të korrupsionit dhe plaçkitjes në Shqipëri. Pse duhet të montohet nga SPAK para se të përlajë paratë publike të radhës me tendera klientelistë?! Jo rastësisht e konsideruam që në artikullin e parë si oktapod. Fijet klienteliste të Shkëlqim Kupës, një ish-gomist … Continue reading Oktapodi Shkëlqim Kupa, sekseri dhe xhepi i fshehtë i Bashkim Ulajt, Sandër Frangajt, Sadriut, Mziut, Gjushit, Veliajt dhe Gurrës së Librazhdit, në vjedhjen e parave publike