Aktualitet13 Shtator 2018, 23:27

Paralajmërimi që iu kall datën të korruptuarve: Ambasadorja Kathy Kavalec do të jetë akoma dhe më e ashpër se Donald Lu

Shkruar nga Pamfleti
Paralajmërimi që iu kall datën të korruptuarve: Ambasadorja

Kathleen Ann Kavalec do të jetë pasuesja e ambasadorit Donald Lu, në ambasadën e Shteteve të Bashkuara të Amerikës, në Tiranë. Ao shumë shpejt prritet të mbërrijë në Tiranë. Duke folur për pasuesen e tij ambasadori Donald Lu theksoi se Kavalec do të jetë edhe më e ashpër me reformën në drejtësi, luftën ndaj krimit të organizuar dhe luftën ndaj korrupsionit në nivele të larta. Dhe e gjithë kjo sepse është në interesin e qeverisë së Shteteve të Bashkuara. 

Aktualitet Paralajmërimi që iu kall datën të korruptuarve: Ambasadorja Kathy Kavalec do të jetë akoma dhe më e ashpër se Don Lu