Po zhdukin paratë nga banesa / ‘Oktapodi’ Shkëlqim Kupa merr 8 miliardë lekë me një dorë nga Kacidhja i Veliajt. Afera në 21 Janar 2021. Kur do të goditet banda nga SPAK?

Në një kohë kur Rama-Veliaj po ‘nderonin’ me lot krokodili viktimat e 21 Janarit, Elton Kacidhja ndante shumën e radhës së parave publike me Shkëlqim Kupën. Pas arrestimit të fundit po largojnë paratë nga shtëpitë. Pse duhet që Kacidhja, Kupa dhe Mazniku  të kenë fatin e Tireve të drejtësisë dhe shëndetësisë?! ‘Oktapodi’ i tenderave Shkëlqim … Continue reading Po zhdukin paratë nga banesa / ‘Oktapodi’ Shkëlqim Kupa merr 8 miliardë lekë me një dorë nga Kacidhja i Veliajt. Afera në 21 Janar 2021. Kur do të goditet banda nga SPAK?