Aktualitet28 Gusht 2018, 16:27

Polica “Xhafaj”, jep 2.8 miliardë lekë për makina me qira, nuk deklaron llojin, afatin dhe çmimin për copë

Shkruar nga Pamfleti

Polica “Xhafaj”, jep 2.8 miliardë lekë për makina me qira, nuk deklaron llojin, afatin dhe çmimin për copë

 Pa koment

DREJTORIA E PËRGJITHSHME E POLICISË SË SHTETIT

1.Emri dhe adresa e autoritetit kontraktor: Drejtoria e Përgjithshme e Policisë së Shtetit, Bulevardi “Bajram Curri”, Tiranë, Tel/Fax 04279212 / 04278919


Për të rejat më të fundit behuni pjesë e grupit tonë VIRAL në facebook : PAMFLETI

Aktualitet afatin dhe çmimin për copë jep 2.8 miliardë lekë për makina me qira nuk deklaron llojin Polica “Xhafaj”