Aktualitet 9 Shkurt 2019, 09:09

President për “Shqipërinë e Madhe”, kë zgjedh deputeti shqiptar?

Shkruar nga Pamfleti
President për “Shqipërinë e Madhe”, kë zgjedh

President për "Shqipërinë e Madhe", kë zgjedh deputeti shqiptar?

Intervista “Presidenti i Shqipërisë së Madhe” është bërë e zakonshme tashmë në emisionin “Zonë e Lirë”, në Tv Klan.

Përmes imazheve të politikanëve të ndryshëm të Kosovës dhe Shqipërisë, deputeti Milaim Zeka dha mendimin e tij se cili prej personazheve ishte më i përshtatshëm.

Një ndër kandidatet e kësaj interviste ishte edhe Ambasadorja e Kosovës në SHBA, Vlora Çitaku. Sipas Zekës, Çitaku është kandidatja e duhur për të qenë Presidente e “Shqipërisë së Madhe”.

Deputeti u shpreh se Çitakun do ta zgjidhte Presidente me sy mbyllur, teksa shtoi se është e duhura, sepse është shumë e zgjuar.

Aktualitet kë zgjedh deputeti shqiptar? President për "Shqipërinë e Madhe"