Kulture 7 Maj 2022, 08:00

Risia e re e TikTok për të fituar më shumë para

Shkruar nga Pamfleti
Risia e re e TikTok për të fituar më shumë para

Risia e re e TikTok për të fituar më shumë para

TikTok prezanton një mënyrë të re për të fituar para.

Sipas mediave të huaja, plani i TikTok është që të ndajë fitimet me krijuesit më të mëdhenj kur shfaqen video të caktuara pranë klipit të tyre.

Programi i ri quhet TIkTok Pulse dhe lejon shfaqjen e reklamave me “4 për qind të klipeve më të shikuara në TikTok”. Krijuesit me të paktën 100,000 ndjekës do të marrin një pjesë të të ardhurave kur klipet e tyre të hyjnë në programin e përmendur.

TikTok do të ndajë 50 për qind të të ardhurave të tij nga reklamat me krijues të caktuar, që është afër asaj që YouTube u ofron krijuesve, ose 55 për qind të të ardhurave të tij nga reklamat. Programi TikTok Pulse do të nisë në qershor në SHBA dhe do të zgjerohet në tregje të tjera në vjeshtë.

Teknologji tiktok