Aktualitet 6 Qershor 2018, 20:15

Rrokadë, Arta Marku largon prokurorin nga Shkodra e sjell tek Krimet e Rënda (Emri)

Shkruar nga Pamfleti
Rrokadë, Arta Marku largon prokurorin nga Shkodra e sjell tek Krimet e

Rrokadë, Arta Marku largon prokurorin nga Shkodra e sjell tek Krimet e Rënda (Emri)

Kryeprokurorja e përkohshme Artan Marku urdhëron ndryshime në dy prokurori. Prokuroria e Shkodrës dhe Krimet e Rënda ndryshime prokurorësh.

Largohet nga drejtimi i prokurorisë Shkodër prokurori Anton Martini

Arta Marku emëron në vend të Martinit, prokurorin Ylli Pjetërnikaj

Pjetërnikaj ushtronte detyrën në Tiranë, ka qënë ndihmës ligjor në prokurorinë e Përgjithshme.

Nesër pritet prezantimi i Pjetërnikaj në Shkodër

Pas 6 muaj Anton Martini largohet nga Shkodra, vjen tek Krimet e Rënda

Martinit do i besohet një strukturë dhe dosje të rëndësishme hetimore

Anton Martini prokuror prej disa vite tek Krimet e Rënda

Aktualitet