Bota14 Nëntor 2022, 13:09

‘Sabotoni regjimin’, ushtarët rusë rebelohen para komandantëve të tyre (video)

Shkruar nga Pamfleti

‘Sabotoni regjimin’, ushtarët rusë rebelohen para komandantëve të tyre (video)

Komandantët rusë u përballën me fyerje dhe kërcënime ndërkohë që përpiqeshin të kontrollonin ushtarët e sapomobilizuar në rajonin rus të Tatarstanit.

Në fillim të nëntorit në rrjetin social Telegram u shfaqën disa pamje që tregojnë nervozizmin e ushtarëve rus të rekrtutuar.

Ata bërtasin dhe akuzojnë udhëheqësit e ushtrisë ruse për shitjen e municioneve. Rekrutët janë ankuar për mungesë të uniformave adekuate dhe karburantit për ngrohje gjithashtu, shkruan Radio Evropa e Lirë.

Bota #rebelohen ushtaret ruse