Bota21 Nëntor 2018, 10:33

Salvini i ashpër me trafikantët e drogës: Arresto dhe dëbo

Shkruar nga Pamfleti
Salvini i ashpër me trafikantët e drogës: Arresto dhe dëbo

Salvini i ashpër me trafikantët e drogës: Arresto dhe dëbo

Nga sot lufta anti-drogë në Itali do të përforcohet ndjeshëm me urdhër të ministrit të Brendshëm, Matteo Salvini. Kontrolle të shumta do të bëhen në sheshe kundër shpërndarësve të drogës, që do të çojnë në arrestimin dhe dëbimin e tyre nëse janë emigrantë.

Kjo direktivë përcakton masa të forta për parandalimin e luftën kundër trafikut të lëndëve narkotike. Objekivi kryesor është fuqizimi i aktivitetit të kontrollit në territor me fokus të veçantë ndaj të ashtuquajturave “sheshe të shitjes”.

Ministria italiane synon të përmirësohet koordinimi i punës me Policinë me ndihmën e forcave të policisë lokale për përshpejtimin e procesit të dëbimit nga territori të trafikantëve me shtetësi të huaj e pa leje të rregullt qëndrimi në Itali.

Bota Salvini i ashpër me trafikantët e drogës: Arresto dhe dëbo