Kosova25 Tetor 2022, 09:16

· Prishtine

Shkruar nga Pamfleti
· Prishtine

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, në Samitin Digjital "Prishtina 2022"

Samiti i Ballkanit Perëndimor për vitin 2022 do të mbahet të martën në Prishtinë.

Në hapjen e këtij samiti do të marrë pjesë edhe kryeministri i Kosovës, Albin Kurti.

Gjatë kësaj ngjarje pritet të diskutohet për agresionin ushtarak rus në Ukrainë, mungesën e energjisë elektrike dhe rritjen e çmimeve të mallrave dhe shërbimeve në rajon e botë.

Samiti është organizim i “The Economist”, në bashkëpunim me Zyrën e Kryeministrit të Kosovës.

Prishtine Albin Kurti Kosove Samiti i Ballkanit Perëndimor

Kosova