Samiti në Bruksel/ Liderët e BE-së vendosin sot për Tiranën dhe Shkupin; negociatat ende peng i vetos bullgare

Ditën e sotme liderët e 27 vendeve të BE-së do të takohen në një samit 2 ditor në Bruksel të Belgjikës, ku do të vendosin se çfarë do të bëhet me Ballkanin Perëndimor në lidhje me integrimin në union. -Lexo edhe: “Energji vëllazërore”/ KESH shpëton Kosovën nga kufizimet e energjisë elektrike Negociatat, Kim pret ambasadoren … Continue reading Samiti në Bruksel/ Liderët e BE-së vendosin sot për Tiranën dhe Shkupin; negociatat ende peng i vetos bullgare