Showbiz10 Tetor 2022, 22:25

Shenja që do të “mbulohen” nga paratë gjatë tetorit sipas Horoskopit kinez

Shkruar nga Pamfleti
Shenja që do të “mbulohen” nga paratë gjatë

Astrologët kinezë kanë parashikuar se tetori do të jetë mjaft i qëndrueshëm dhe pa kthesa për shumicën e shenjave të zodiakut. Ky muaj do të jetë ideal për të bërë plane për të ardhmen, ndërsa për sa i përket financave, do të jetë veçanërisht i dobishëm. Sipas horoskopit kinez, tre shenjat do të shoqërohen me fat të pabesueshëm në këtë fushë.

Tiger (1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010)

Kohët e fundit ka qenë shumë e vështirë për Tigrat. Për disa muaj po grumbulloheshin probleme të pazgjidhura, të cilat cenonin stabilitetin e tyre financiar. Mirëpo nga 12 tetori yjet do të jenë në favor të tyre dhe fati do t’i ndjekë në çdo biznes. Brenda një muaji, Tigrat mund të marrin një promovim, një ofertë të shkëlqyer pune, apo edhe një burim të ri të ardhurash.

Kali (1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014)

Personat e lindur nën shenjën e Kalit janë të lindur punëtor, ndaj nuk është çudi që puna e tyre e palodhur më në fund do të shpërblehet. Në tetor i pret një kthesë e re në karrierën dhe biznesin e tyre, e cila do të sigurojë një fluks të madh parash dhe përparim. Yjet do të jenë në favor të tyre deri në mesin e majit të vitit të ardhshëm, ndaj astrologët këshillojnë të shfrytëzohet sa më shumë kohë.

Derr (1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019)

Astrologët thonë se nëse në familjen tuaj keni dikë që ka lindur në këtë shenjë, nuk do t’ju duhet kurrë të keni frikë nga varfëria. Edhe pse ndonjëherë derrat përballen me probleme dhe vështirësi, herët a vonë fati i ndjek gjithmonë. Nga 12 tetori mund të presin vetëm më të mirën dhe gjendja e tyre financiare do të përmirësohet ndjeshëm. Nuk përjashtohen burimet e reja të të ardhurave, nënshkrimi i kontratave të mëdha dhe ofertat e punës.

Horoskopi horoskop