Shkëlqim Kupa i tenderave korrupton Kastriot Gurrën e Libazhdit, drejtorët e Veliajt dhe kreun e FSHZH Dritan Agollin, ja si po i vjedhin paratë e shqiptarëve

Kryetari i Bashkisë së Librazhdit dhe ish-gomisti Shkëlqim Kupa kanë krijuar një skemë vjedhje të parave të publike. A do t’i monitorojë prokuroria kur të vjedhin me tenderat e radhës pa garë dhe të përcaktuar?! Zbulohen të tjera fije klienteliste dhe korrupsioni të  ‘oktapodit’ fenomenal të tenderave në Shqipëri, Shkëlqim Kupa, ish-klient i Xhelal Mziut, … Continue reading  Shkëlqim Kupa i tenderave korrupton Kastriot Gurrën e Libazhdit, drejtorët e Veliajt dhe kreun e FSHZH Dritan Agollin, ja si po i vjedhin paratë e shqiptarëve