Bota25 Shtator 2018, 16:01

Skandal/ Prifti përdhunon murgeshën: Seksi është terapi!

Shkruar nga Pamfleti
Skandal/ Prifti përdhunon murgeshën: Seksi është terapi!

Skandal/ Prifti përdhunon murgeshën: Seksi është terapi!

Skandalet seksuale gjithnjë e më shumë po përfshijnë dhe njerëzit e fesë. Kohët e fundit një murgeshë ka denoncuar një prift duke e akuzuar për përdhunim. Bëhet fjalë për priftin Giovanni Salonia, 71 vjeç, i cili është docent, autor librash dhe psikolog.

Murgesha ka rrëfyer se ka është drejtuar për tek prifti pasi kishte nevojë për një terapi psikologjike pas një situate të vështirë në jetën e saj. Por sipas deklaratës së dhënë nga murgesha ai e ka përdhunuar me arsyetimin se seksi është një terapi e mirë që do ta shëronte.

Ngjarje të tilla së fundmi sa vijnë dhe po shtohen duke I dhënë një shembull të keq shoqërisë dhe duke përbaltuar atë çka ata përfaqësojnë.

Bota murgesha Skandal