Skema mafioze/ Si i vjedhin Shkëlqim Kupa, Taulant Balla dhe Kastriot Gurra paratë e Librazhdit, tenderat pa garë i merr oktapodi, plaçka ndahet më pas sipas roleve

Kastriot Gurra ushtari i Taulant Ballës i jep oktapodit Shkëlqim Kupa buxhetin e Bashkisë së Librazhdit. Paratë e vjedhura ndahen më pas sipas roleve. Skema e korrupsionit funksionon prej disa vitesh. Kupa i merr tenderat pa garë dhe pa plotësuar kritere, nuk zbaton as kontratat Oktapodi i tenderave korruptivë Shkëlqim Kupa, ende i pandëshkuar nga … Continue reading Skema mafioze/ Si i vjedhin Shkëlqim Kupa, Taulant Balla dhe Kastriot Gurra paratë e Librazhdit, tenderat pa garë i merr oktapodi, plaçka ndahet më pas sipas roleve