Aktualitet30 Maj 2018, 08:54

Skenar që luhet mbi kurrizin tonë, nuk ka të ndëshkuar për korrupsion dhe krime

Shkruar nga Pamfleti
Skenar që luhet mbi kurrizin tonë, nuk ka të ndëshkuar

Skenar që luhet mbi kurrizin tonë, nuk ka të ndëshkuar për korrupsion dhe krime

Në 27 vjet demokraci nuk është dëgjuar të ndëshkohet asnjeri, nuk është dëgjuar të futet brenda asnjeri, as për korrupsion dhe as për krime.

Shkruan Denis Kalushi

I nderuar profesor,

Është e thjeshtë fare. Ne jemi në një teatër të madh ku rolet jane ndarë qe në 1991. Ia kanë gjetur udhën kësaj pune.

Ore kur shajnë dhe i bërtasin njeri tjetrit kaq shumë, kur e akuzojnë njeri-tjetrin për krime apo korrupsion pse nuk ndermarrin ndonjë masë për këtë?

Në 27 vjet demokraci nuk është dëgjuar të ndëshkohet asnjeri, nuk është dëgjuar të futet brenda asnjeri, as për korrupsion dhe as per krime.

Ka gjykat mbipaleshe qe nuk mund ta korruptoje askush….por nuk e bëjnë.

Se bëjnë sepse ky është një skenar ku fitojnë të gjithë ata ne kurrizin tonë. Mjafton t’ia lexosh skenarin me vëmendje që të kuptosh që e gjitha kjo është një shtirje me bazë të një komploti me qëllim marrjen peng të një vendi dhe skllaverimin e një populli te tërë.

Mua me duket absurde që kryetari i opozitës limitohet vetëm me cjerrje fyti dhe statements si te ishte ndonjë zysh filloreje që flet para klasës.

Mir kjo po ku janë kryetarët e partive të tjera opozitare? Gjëkundi!

Media është e limituar vetem te dy pole që krijojnë realitetin fiktiv ne këtë vend.

Gjithkujt i është mbyllur goja me ndonjë vend pune apo lehtësira dhe disa jane nëpër lista pagash të dikujt.

Ato qe mbesin jane militante te poleve te ndryshme që iu është bere truri turli dhe te tjeret jane asnjanës që nuk kanë gjithsesi fuqi te ndryshojnë gjë vetëm.

Kshtu bëhen rrush e kumbulla djersa dhe mundi i gjithë popullit tonë ne Shqipëri.

Ca të tremb është fakti që kjo kulturë e moskokëçarës dhe e lenies ne mëshirë te fatit ka prekur dhe bazen e shoqërisë dhe ska burrë none ta çrrënjosi.

Marrë nga profili në rrjetet sociale i akademikut Artan Fuga

Forum Denis Kalushi korrupsioni dhe krimi