Kulture13 Korrik 2022, 14:38

· Kulture

Shkruar nga Pamfleti
· Kulture

Sot në Muzeun e Burgut të Prishtinës, ora 19:30, bëhet promovimi i librit “Hije të Shtrembëruara: Libër kujtimi me rrëfimet e ish të burgosurve politikë në burgun e Goli Otokut” botuar nga Integra.

Ky aktivitet do të hapet me fjalë rasti nga Ministri i Kulturës, Hajrulla Çeku për të pasuar me debatin “E kaluara para së kaluarës” me panelistë Shkëlzen Gashi, Mrika Limani Myrtaj dhe Aurela Kadriu, me moderator Eraldin Fazliu.

Kulture