Mamuthi Dhori Kule bën 11 punë shteti përnjëherë, profesor i doktoreshës së korrupsionit Monika Kryemadhi - Aktualitet
Aktualitet12 Dhjetor 2018, 19:46

Mamuthi Dhori Kule bën 11 punë shteti përnjëherë, profesor i doktoreshës së korrupsionit Monika Kryemadhi

Shkruar nga Pamfleti

Mamuthi Dhori Kule bën 11 punë shteti përnjëherë, profesor i doktoreshës së korrupsionit Monika Kryemadhi

Shumë të rinj që mbarojnë arsimin e lartë enden të papunë ndërsa mamuthi bën 11 punë përnjëherë. Doktoresha e Shkencave Monika Kryemadhi e nisi karrierën akademike duke trafikuar kokainë me karrocën e fëmijëve në aeroporte

Vjedhja e doktoraturës nga Monika Kryemadhi mund të konsiderohet si mëkati më i lehtë i kryetares së çetës më të madhe dhe të organizuar të korrupsionit në Shqipëri. Monika ka vetëm një rival për korrupsion në Evropë, bashkëshortin e saj, Ilir Meta. Për Monikën ka një dosje në duart e shërbimeve të huaja, për trafikimi të drogërave të forta, përmes aeroporteve, me karrocën e fëmijëve, gjatë kohës kur Ilir Meta ishte kryeministër. Me ngritjen e SPAK-ut, Monika pritet të jetë një ndër politikanet e para që do të bie në pranga për pastrim parash, korrupsion, fshehje pasurie, deklarim të rremë etj. Ajo ka disa muaj që kërcënon dhe josh Ata Markun. Por fundi i saj nuk do të vijë nga Arta Marku, por nga SPAK-u.

Monika e ka mbrojtur doktoraturën e vjedhur nën kujdesin e mamuthit Dhori Kule. Ky i fundit nuk ka asnjë lidhje me universitetin, por vetëm me paranë dhe ngjitjen pas partive. Dhori Kule mund të jetë zyrtari i vetëm në Ballkan që bën 11 punë shteti njëherësh dhe merr 11 rroga njëkohësisht. Duke bërë 11 detyra shtetërore njëherësh, ka mbikëqyrur edhe doktoraturën e mamit të korrupsionit, Monika Kryemadhi. Gjatë kohës kur ishte rektor i Universitetit të Tiranës, Dhori Kule ka deklaruar të ardhura edhe nga 10 punë të tjera shtetërore. Teksa shumë të rinj që mbarojnë arsimin e lartë enden të papunë, mamuthi bën 11 punë përnjëherë.

11 detyrat e Dhori Kules

Rektor i Universitetit të Tiranës

Pedagog pranë Fakultetit të Ekonomisë

Nënkryetar i Këshillit Drejtues të Autoritetit Portual Durrës

Kryetar i Këshillit të Statistikave

Anëtar i Këshillit Bashkiak Tiranë

Anëtar i Këshillit të Qarkut dhe KRRT Qarkut Tiranë.

Këshilltar i Dhomës së Tregtisë

Anëtar i Këshilli i Arsimit të Lartë dhe Shkencës dhe Komisioni i Vlerësimit të Titujve Akademikë

Anëtar i Bordit në Agjencia e Kërkimit Teknologjisë dhe Inovacionit,

Anëtar i Këshillit Mbikëqyrës të Bankës së Shqipërisë

Anëtar i Këshillit të Profesorëve të Universitetit të Vlorës

codramol
smile

Kryesore Mamuthi Dhori Kule bën 11 punë shteti përnjëherë profesor i doktoreshës së korrupsionit Monika Kryemadhi