- Anti-Mafia
Anti-Mafia 6 Gusht 2018, 13:50

Shkruar nga Pamfleti

NATO fuqi e botës, dha 50 milionë për Bazën e Kuçovës, qeveria jonë “pa brekë në b*th”, dhuroi 160 milionë euro për “Çekapin” e Vilmës

Koncesionet fantazma në shëndetësi janë 500 milionë euro, ose sa 10 Baza Ushtarake të NATO-s, si e Kuçovës

Me ndërtimin dhe krijimin e Bazës Ajrore Ushtarake të NATO-s në Kuçovë, u dha sinjali i qartë, se SHBA dhe Perëndimi kanë kthyer sytë seriozisht e përfundimisht nga Shqipëria, për ta ndryshuar këtë vend të leckosur, 45 vjet të mbajtur peng nga komunizmi dhe 27 vjet, të shkatërruar e plaçiktur barbarisht, nga bandat e korruptuara e të kriminalizuara politike-shtetërore të pluralizmit, fatkeqësisht ende në krye të shtetit, drejtësisë, ekonomisë, pushtetit e politikës.

Për të provuar që kapot e pushteteve politike në Shqipëri, janë koka e korrupsionit, mjafton të krahasojmë dy fakte financiare, që janë aktuale e në veprim, njeri i studiuar prej 15 vitesh dhe miratuar para pak ditësh në Shtabin e NATO-s, ndërsa tjetri i sajuar dhe vulosur brenda 15 minutash, në zyrën e “shtabit” të qeverisjes “rilindja” në Shqipëri, mes të cilëve ka një dallim absurd e skandal të madh financiar.

NATO, për ndërtimin në Kuçovë, të Bazës Ushtarake Ajrore për gjithë Ballkanin, ka akorduar një fond financiar koncesionar, me vlerë 50 milionë euro dhe këtë “çek”, që NATO e konsideron të fuqishëm, do ta lëvrojë me dy “këste”, investim që kryeministri Rama e promovoi me shumë lumturi, si “lajm i madh”, duke cituar disa herë fondin 50 milionë euro.

Qeveria “rilindja”, të cilës prej 3 vitesh nuk i japin më as lekë borxh për ilaçet e spitaleve dhe librat e shkollës, pas marrjes së pushtetit me votën “1 milionë shuplaka anti-korrupsion”, shpiku një koncesion 10-vjeçar në shëndetësi, të quajtur “Çeck-up”, me vlerë 110 milionë euro, të cilin ia dha 100% në “një dorë”, mikeshës dhe ortakes së tij Vilma Nushit e pas 1 viti, duke i shtuar edhe nga 5 milionë euro për çdo vit, me marifetin e zgjerimit të moshës së kontrollit mjekësor.

Si është e mundur, që NATO e cila është supërfuqia ekonomike-ushtarake e Botës, mendohet 15 vite, për të hedhur 50 milionë euro investim konkret, ndërsa qeveria shqiptare që është “pa brekë në b*thë”, për 15 minuta jep koncesion fantazmë, me vlerë 160 milionë euro?!

Pa llogaritur koncesionin 80 milionë USD të Hemodializës, dhënë Klodjan Allajbeut nëpërmjet qoftexheshës nga Berati, koncesionin 100 milionë USD të Sterilizimit të Pajisjeve Mjekësore, Koncesionin e Protezave Ortopedike, të Laboratorëve e të tjerë, me vlerë totale 500 milionë euro koncesione vetëm në mjekësi, ose sa vlera e 10 Bazave Ushtarake të NATO-a, si ajo që do të ndërtohet në Kuçovë?!/Pamfleti


Për të rejat më të fundit behuni pjesë e grupit tonë VIRAL në facebook : PAMFLETI

 

Anti-Mafia dha 50 milionë për Bazën e Kuçovës dhuroi 160 milionë euro për “Çekapin” e Vilmës NATO fuqi e botës qeveria jonë “pa brekë në b*th”