Shtyrja e negociatave, reagon Rama: “Një betejë tejet e vështirë u fitua lufta vijon”. - Aktualitet
Aktualitet26 Qershor 2018, 20:58

Shtyrja e negociatave, reagon Rama: “Një betejë tejet e vështirë u fitua lufta vijon”.

Shkruar nga Pamfleti
Shtyrja e negociatave, reagon  Rama: “Një betejë tejet e

Shtyrja e negociatave, reagon Rama: “Një betejë tejet e vështirë u fitua lufta vijon”.

Pas vendimit të Bashkimit Evropian për mos hapjen e negociatave me Shqipërinë, ka ardhur edhe reagimi nga Edi Rama.

Në një Postim të shkurtër në Facebook, Kryeministri Rama shkruan se lufta vijon drejt rrugës për në Evropë.

Pas 72orësh mes dallgëve të brendshme të BE Shqipëria i’a doli të marrë datën për hyrjen në portin e Europës së Bashkuar. Rezultatet e reformave tona bënë që dhe më skeptikët të njohin Meritën e Shqipërisë e të Maqedonisë. Një betejë tejet e vështirë u fitua lufta vijon.

Aktualitet