Video me përmbatje erotike, mbërrin në gjykatë polici, seanca me dyer të mbyllura - Aktualitet
Aktualitet14 Shkurt 2019, 12:29

Video me përmbatje erotike, mbërrin në gjykatë polici, seanca me dyer të mbyllura

Shkruar nga Pamfleti
Video me përmbatje erotike, mbërrin në gjykatë polici,

Video me përmbatje erotike, mbërrin në gjykatë polici, seanca me dyer të mbyllura

Ka mbërritur në gjykatën e Shkodrës polici i cili dyshohet se ka ngacmuar një vajzë të mitur në Malësi të Madhe.

Gjyqi do të zhvillohet me dyer të mbyllura, ndërsa Prokuroria do të kërkojë burg me afat 30 dite për paraqitjen e provave, për policing e arrestuar Berhan Bajtakurtaj.

Avokati do kërkojë ndalim të paligjshëm dhe lirimin për shkak se s’ka vepër penale, kjo pasi nuk ka një denoncues.

Aktualitet gjykatë polici Video me përmbatje erotike