Aktualitet25 Maj 2019, 19:11

Të “armatosur” me daulle e vuvuzela, protestuesit pritet të ndezin turmën

Shkruar nga Pamfleti
Të “armatosur” me daulle e vuvuzela, protestuesit pritet

Pritet të nisë protesta e gjashtë kombëtare e opozitës së bashkuar ku pjesëmarrja është lajmëruar e madhe dhe pritet të ketë skenarë dhune. Megjithat, protestuesit jo të gjithë aramatosen me molotovë e me kapsolla por edhe me daulle e vuvuzela.

Një ‘instrument’ i cili nuk është parë në protestat e mëparshme të opozitës janë vuvuzelat. Mbështetësit e djathtë të cilët kanë nisur të mblidhen përpara kryeministrisë mbajnë në duar edhe vuvuzela të cilat do të përdoren përgjatë protestës së sotme. Ndërsa një prej tyre mban edhe një daulle teska qëndron përpara godinës së kryeministrisë.

Aktualitet