Aktualitet10 Janar 2023, 08:58

Të kujt janë 404 mijë eurot në shtëpinë e Dobit? Avokati i pastrueses: Asnjeri nuk ka bërë denoncim!

Shkruar nga Pamfleti
Të kujt janë 404 mijë eurot në shtëpinë e Dobit?

Artan Gjermeni, avokati i Rozeta dhe Havier Dobi tha se për 404 mijë eurot e gjetura në banesën e klientëve të tij nuk ka ende asnjë denoncim.

Ai theksoi se hetimi do të tregojë se sa para i janë vjedhur zyrtares Alda Klosi.

“Sot kam kërkuar nga organi i akuzës objektin e gjykimi, është për 120 mijë euro apo për shumën totale? Sot organi i akuzës ishte konfuz. Objekti i sotëm duhet të ishte vetëm mbi kallëzim e viktimës Alda Klosi, për diferencë do jetë hetimi i mëvonshëm që do të përcaktojë. Klosi ka pretenduar për shumën 120 mijë euro.

Hetimi do të provojë që pretendimi i Klosit është i saktë, pra 404 mijë euro dhe bizhuteri që nuk e dimë ende çfarë vlere kanë do të konstatohet se kujt i përket kjo shumë. Mund të ketë persona që pretendojnë se është e tyre, mund të mos dalë asnjë denoncues; nëse del send pa zot, do t’i kalojnë shtetit”, shpjegoi avokati.

Në dosje thuhet se kjo shumë e madhe dyshohet të jetë vjedhur në banesa të tjera ku Rozeta ka punuar si pastruese, por organi akuzës mesa duket nuk ka kallëzues e për rrjedhojë viktimë të vjedhjeve.

Nga ana tjetër, Alda Klosi e cila rezulton punonjëse e Autoritetit të Mbikëqyrjes Financiare ka deklaruar se shuma që i është vjedhur është rreth 120 mijë euro bashkë me bizhu të shtrenjta, por edhe një orë ‘Maserati’ dhe çanta e portofola ‘Valentino’.

Aktualitet #Rozeta dhe Havier Dobi avokati