Sport10 Dhjetor 2018, 14:53

Të rejat tronditëse nga vdekja e Astorit, zbulohen “dy fajtorë”

Shkruar nga Pamfleti
Të rejat tronditëse nga vdekja e Astorit, zbulohen “dy

Dy mjekë nga spitalet publike të Firences dhe Cagliarit janë nën hetim, me akuza për vrasje.

Kjo ka të bëjë me rastin fatkeq të Davide Astorit dhe del e dukshme nga hetimi i bërë prej prokurorit të Firences për vdekjen e ish-kapitenit të Fiorentinës.

Ky i fundit u gjet pa jetë në një dhomë hoteli në Udine, më 4 mars, kur ishte i grumbulluar me skuadrën e tij.

Të dy profesionistët e fushës duhej të ishin kujdesur për aftësinë shëndetësore të futbollistit.

Sport Astori Fiorentina Mjekët