Aktualitet 7 Prill 2018, 20:56

Të rinjtë serbë stërviten në kampin paramilitar rus

Shkruar nga Pamfleti
Të rinjtë serbë stërviten në kampin paramilitar rus

Tridhjetë të rinj nga Serbia kanë udhëtuar për në Rusi që të marrin pjesë në “Kampin Ndërkombëtar Ushtarak dhe Patriotik për të Rinjtë”.

Kampi udhëhiqet nga grupi ultranacionalist E.N.O.T Corps, trajnuesit ushtarakë të të cilëve mësojnë fëmijët se si të gjejnë rrugën në pyje, të merren me armë dhe të përgatiten për luftëra eventuale.

Aktualitet Kampi Ushtarak Paramilitaret Ruset Serbet