Aktualitet24 Tetor 2022, 11:44

Tritan Kalo: Buxheti 2023 dhe 6 pyetje mbi shifrat e pazakonta për shëndetësinë

Shkruar nga Pamfleti
Tritan Kalo: Buxheti 2023 dhe 6 pyetje mbi shifrat e pazakonta për

Transparenca e plotë është i vetmi mjet për daravitjen e çdo mjegullnaje, përsa i përket qëllimeve të investimeve të ardhshme në Shëndetësinë Publike Shqiptare…

Shkruan Tritan Kalo

Në vitin e ardhshëm financiar 2023 parashihen investime madhore në shëndetësi dhe jo vetëm, në vlera të pa ofruara më parë përgjatë këtyre 30 vitesh Demon-kraci këtij sektori jetëkujdesës e jetëshpëtues për të gjithë NE….

Optimizmi që të krijohet në një rast të tillë, si një Mantelbardhë i panjolltë më bën të reflektojë objektivisht edhe për arsyet, si dhe qëllimet thelbësore të këtyre investimeve në vitin e 11-të të qeverisjes së kësaj mazhorance “RILINDASE”:

Transparenca e plotë është i vetmi mjet për daravitjen e çdo mjegullnaje, përsa i përket qëllimeve të investimeve të ardhshme në Shëndetësinë Publike Shqiptare….Të shpresojmë vetëm për të mirë….Together forever!!!

Forum Buxheti Shendetesia Tritan Kalo